Savjeti o kupnji sigurnih i sterilnih nakita za piercing tijela

S

Danas se čini da je trend modifikacije tijela na vrhuncu. Možete vidjeti tinejdžere i mladiće kako lutaju ulicama kako vijugaju prekrasnim draguljima u probušenim usnama, nosu, bradi ili obrvama i ispruženim ušnim kapcima.

Oba Piercinga i istezanja su tjelesne izmjene.

Za preinaku karoserije koriste se različite vrste pribora, a ukrasi modificiranih dijelova karoserije se koriste atraktivne dragulje.

Kako je to ekstremna moda, u kojoj se dijelovi tijela režu ili nabijaju, a nose se metalni nakit, dijelovi opreme koji su korišteni tijekom modifikacije, kao i nakit, oba trebaju biti od visokokvalitetnog materijala.

Mnogo je stvari koje trebate razmisliti kada idete na izmjene tijela i kada kupujete nakit za tijelo, opisano u nastavku –

Znajte koji su metali sigurni, Za piercing idealni metali su nehrđajući i implantacijski čelik, titanijum, niobij i čvrsto 14k ili više k zlata. Također možete razmotriti korištenje nakita od akrila, pireksa, plastike i drveta.

No, pri kupnji drvenih piercing dragulja morate biti posebno oprezni jer postoje velike šanse da može reagirati s ranom i povećati rizik od alergija i reakcija. Metali koje bi trebalo IZUZETITI su: srebro, srebro, bakar i nikl.

Ako idete na istezanje ušiju, razmislite o kupnji jeftinih mjerača uha od pouzdanog prodavatelja ili dobavljača.

Iako se morate pobrinuti da dobavljač mjerača veleprodajnih uha ima komplete za mjerenje uha napravljeni od košer materijala. Sigurni i prihvatljivi materijali za setove za istezanje uha su: nehrđajući čelik, titan, akril, mramor, itd.

Kupite samo prave piercing dragulje, Najbolji način da se izbjegnu opasnosti je kupiti samo prave ukrase kako biste ukrasili svoje modificirane dijelove tijela.

Nikada ne upotrebljavajte nakit za piercing koji koristi netko drugi, Ako morate, dobro ga sterilizirajte na odgovarajući način.

Ne koristite ulja koja se ne preporučuju za podmazivanje prilikom istezanja ušiju. Tijekom operacije može uzrokovati ozbiljne infekcije i rane. Nadalje, saznajte detalje i savjete o njezi s YouTube tutorijala prije nego što ispružite ušne kapke.

Pitajte piercera o mogućem zdravstvenom riziku, Piercing za neke ljude mogao bi biti rizičan. Ne mogu odoljeti boli koja nastaje tijekom i nakon operacije. Bol u piercingu i rastezanju rana povećava se upravo zbog panike. A stvaranje panike u velikoj mjeri utječe na vaše zdravlje. To također ometa operatera, što može dovesti do ozbiljnih pogrešaka. Uz to, zbog jake boli, možete patiti od groznice nekoliko dana.

Provjerite ima li vaš pierser uređaj za sterilizaciju u svojoj ustanovi, Kad idete na piercing, morate pitati operatera postoji li u prodaji uređaj za sterilizaciju. Ako ne, bit će bolje posjetiti neku drugu trgovinu piercinga.

Da biste izbjegli infekciju i nesreću, trebali biste posjetiti samo profesionalnog i iskusnog piercera. Učinit će to na stručan način, umanjivši šanse za pogreške.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta