Alternativa nakitu za Piercing tijela

A

Body Piercing je upravo to. Bilo da se radi o pirsingu koji je, nadamo se, sterilnom iglom ili klizačem kože uklonjen iz intimnog dijela tijela, obično nosnice, obrve, trbuh i češće danas bradavice.

Ako se pirsing izvodi u sigurnom i čistom okruženju, tada bi sve trebalo biti u redu, no sve je više slučajeva infekcija koje proizlaze iz piercinga

Neki su zdravstveni rizici.

Kronična infekcija.

Ožiljci.

Dugotrajno krvarenje.

Tetanus.

Staphylococcus aureus

Svi znamo za uobičajene infekcije, ali znamo li za Staph.

Staph je skraćeni oblik stafilokoka (izgovara se: staf-uh-low-kah-kus), vrsta bakterija. Te bakterije mogu bezopasno živjeti na mnogim površinama kože, posebno oko nosa, usta, genitalija i anusa. Ali kad se koža probije, probije ili probije iz bilo kojeg razloga, bakterije staph mogu ući u ranu i izazvati infekciju.

Zapravo, ako razmišljate o darivanju krvi, postoji niz organizacija koje neće prihvatiti krv ako su u posljednjih godinu dana izvršeni pirsingi.

Pa što možete učiniti da izbjegnete gore navedeno, ali ipak nosite nakit za tijelo?

Alternativa je Non Piercing nakit savršeno siguran način nošenja ukrasa za tijelo bez mogućih rizika koji bi mogli utjecati na zdravlje ljudi

Postoje brojne web stranice koje su se specijalizirale za ovaj oblik modnih dodataka.

Vješto kombinirajući srebro, zlato i kristale dostupni su divni dizajni za većinu dijelova tijela bez potrebe da izgubite dijelove tijela ili trpite bol obično uključenu u piercing.

Srebrni ili zlatni prstenovi na tijelu mogu se pričvrstiti na obrve, nosnice i pupak tako da ih lagano pritisnete na nabore kože dovoljno čvrsto da ih pričvrstite.

Za mlađe od šesnaest koji žele 'in' izgled, ali ne mogu imati piercing, tada će non piercing napraviti trik.

Malo tračeva, Victoria Beckham, žena Davida Beckhamsa, nosila je prsten za usne na jednom od svojih posljednjih koncerata, a novine su zapravo mislile da joj je probušena usnica dok sve nije otkriveno.

Podesivi prstenovi mogu se upotrijebiti za pojačavanje bradavica, što daje sličan osjećaj probijenoj bradavici, ali ne boli i može se ukloniti po volji.

Dangle se mogu staviti na prstenove pomoću različitih oblika kristala koji također poboljšavaju područja tijela.

Zlatni i srebrni štitnici za bradavice bez potrebe za stalnim nastavkom da ih drže na mjestu mogu se lako montirati pomoću namještenih podesivih prstenova.

Uvijek će postojati veliko tržište u industriji piercinga, a trgovci piercing proizvoda rasti će i rasti, samo pogledajte količinu web lokacija i proizvoda koji su trenutno dostupni na netu, ali zdravstveni problem je sve veći problem među većinom ljudi koji ne probijaju nakit postaju jači.

Žene ili muškarci koji žele nositi ukrase za tijelo, ali nervozni od učinka piercinga, odgovor je da koriste nakit koji ne probija i uživaju u užitku bez boli.

Za više informacija o ne Piercing nakitu posjetite =>http://www.hiddendelites.com

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta