Jesu li tetovaže na vratu opasne?

J

Većina ljudi ima tetovaže sa strane ili stražnjeg dijela vrata. Je li to opasno? Nije opasno, osim ako, naravno, ne odete u neiskusnog umjetnika za tetoviranje. Ako je dobivanje tetovaže na vratu bilo opasno, nijedan umjetnik za tetoviranje ih ne bi izvodio. Jedina 'opasnost' dobivanja tetovaže na vratu je ta što je nekim ljudima možda bolno.

Prije nego što dobijete tetovažu, pobrinite se da imate visoku toleranciju na bol. Ako dobijete tetovažu vrata, može vam nauditi više nego što bi to učinio netko drugi. Možda ćete htjeti razgovarati i intervjuirati umjetnike za tetovaže prije nego što donesete odluku o tetovaži. Uzmite vremena da razmislite jer jednom kada dobijete tetovažu ne možete je skinuti trljanjem alkohola ili peroksida.

Provjerite nemate li alergije. Ako to učinite, mogli biste imati alergijsku reakciju na tintu. Razgovarajte s umjetnikom za tetoviranje i pitajte o tinti. Što je unutra? Koje je marke tinte? Profesionalni umjetnik za tetoviranje bit će više nego voljan odgovoriti na vaša pitanja. Ne osjećajte se glupo zbog toga jer je vaše zdravlje važno.

Osobno iskustvo

Jedna od tetovaža koje imam je na stražnjem dijelu vrata. Odlučila sam se za tetovažu leptira koja nekima može zvučati klišejno, ali svidjela mi se ta posebna tetovaža zbog očiju. To je plemenska tetovaža leptira, a oči izgledaju kao da vas promatraju. Za mene to simbolizira da me netko ima leđa i pazi na mene. Jedino bolno iskustvo tetovaže bilo je kada je umjetnik za tetoviranje skinuo tetovažni šablon nakon što ga je stavila na moj vrat. Pogledali smo položaj tetovaže u ogledalo i to je pogledalo. Moj umjetnik za tetoviranje uzeo je trljanje alkohola kako bi mi uklonio tetovažu s vrata. Ovo me je pogodilo jer je obrijala dlačice oko moje kose prije stavljanja šablona na moj vrat. Srećom, kad mi ga je drugi put stavila na vrat, smještaj je bio savršen!

Tetovaža na vratu može biti opasna za vašu karijeru. Ako radite na nekom korporativnom poslu ili radnom mjestu koje se mršti na body art; vaši šefovi možda ne cijene tetovažu na vratu. Prije dobivanja tetovaže na vratu provjerite kod svog poslodavca. Međutim, možda ćete se moći maknuti s tetovažom na stražnjem dijelu vrata ako imate dugu kosu. Kosa će vam prekriti tetovažu. Ako ste žena, nećete moći nositi kosu u konjskom repu ili nekom drugom stilu koji će vam izložiti vrat. To je nešto o čemu razmislite prije nego što dobijete tetovažu vrata.

Ako želite dobiti tetovažu na stražnjoj ili bočnoj strani vrata, obavezno se uvjerite u to. Razgovarajte s različitim umjetnicima tetovaža i odaberite onog koji je pravi za vas. Pobrinite se da rade u uglednoj trgovini i pitajte ih o opremi, posebno iglama. Odaberite tetovažu koja za vas ima duboko značenje jer je sljedeći dan nećete moći ukloniti. Slijedite upute njege umjetnika za tetoviranje i tetovaža će vam trajati cijeli život.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta