Prednosti TCA pilinga za tetovažu i trajno uklanjanje šminke

P

Kad tražite tetovažu, tražite nešto što će zauvijek biti, ali što ako se predomislite? Istina je da jedina stvar na koju stvarno možemo računati jest promjena, a ponekad i tetovaža koju ste dobili mjesecima ili godinama ili desetljećima možda više ne odgovara vašem životu. U drugim ćete slučajevima možda shvatiti da više niste zadovoljni trajnom šminkom koju ste stekli ili ste možda na nekom mjestu gdje tražite da isprobate nešto drugo Kad se želite riješiti tetovaže, bez obzira na to zašto ste ga dobili na prvom mjestu, ustanovit ćete da je gledanje TCA pilinga upravo ono što tražite.

TCA piling označava piling triklorooctene kiseline i to je postupak koji kozmetički dermatolozi koriste za liječenje različitih stanja poput smanjenja bora, ublažavanja ožiljaka od akni i uklanjanja sitnih linija. Ovaj je tretman prilično moćan, a vidjet ćete da je i izuzetno učinkovit. Postoji mnogo tretmana vani kada je riječ o uklanjanju tetovaža, ali otkrit ćete da uz malo istraživanja da gledanje uklanjanja TCA tetovaže može biti vaša najučinkovitija i ekonomičnija opcija.

Kada gledate TCA piling, također ćete vidjeti da koristite nešto što ima stvarnu povijest. Upotreba kemijskih pilinga za uklanjanje neželjenih područja kože kako se prakticira stoljećima, a dermatolozi su u posljednjih dvadeset do trideset godina započeli sagledavanjem načina na koji se mogu koristiti kontrolirane reakcije kemikalija koje su se nalazile u koristiti.

Otkriveno je da TCA pilingi daju najbolje i dosljednije rezultate. U osnovi, TCA piling rezultira kontroliranim opeklinama koje će skinuti nekoliko slojeva kože istovremeno i otkrivati ​​svježu kožu ispod. Važno je osigurati da se koristi samo 20-45% TCA rješenje; ako se koristi jača otopina, postoji vjerojatnost da će doći do ožiljaka i potamnjenja kože.

Kada gledate TCA piling, možda se pitate što ulazi u njega. Istina je da je vrlo jednostavna i izravna. Unatoč riječi "kiselina", TCA piling zapravo nije tako bolan kao ostale metode koje se obično koriste da biste se riješili tetovaže. Na kraju liječenja, mnogi ga uspoređuju sa opeklinama od sunca ili vjetrenjačom. Otkrićete da također imate mogućnost da to radite kod kuće, samostalno ili da morate to napraviti dermatolog. Bilo da odlučite ići li solo putem ili dobiti profesionalaca da to učini za vas, u velikoj mjeri ovisi o vama. Otkrićete da sve ovisi o odlučnosti vaše ruke.

Kako TCA uklanja tetovažu? U osnovi, kada se pripremite za upotrebu TCA pilinga, malo ćete kiseline obrisati q-vrhom, a zatim ćete je raspodijeliti na svojoj koži. U osnovi, kemijski piling stvorit će upalu na koži iznad tetovaže. Ova će se upala natjerati da se tinta u vašoj tetovaži raspadne, a zatim otputuje do vrha sloja mrtve kože, čak i dok se ispod toga formira nova koža. Jedna od stvarnih prednosti ove metode je ta što kiselina upravo daje katalizator vašem tijelu radeći ono što bi ionako radilo. Iako ne postoji prirodan prirodni postupak za uklanjanje tetovaže, ovaj bi mogao biti najbliži.

Za dva tjedna, često manje, otkrit ćete da će se tretirana koža oguliti. Nakon što vam se koža slegla s tijela, često ćete primijetiti da je dotična tetovaža u sjeni znatno svjetlija, ali da je definitivno još nema. TCA piling često će trebati više sesija kako bi u potpunosti obavio svoj posao, a sigurno će biti još jedan u otprilike šest tjedana. Iako ćete ustanoviti da se TCA pilingi mogu nanijeti i prije, zapravo je najbolje pričekati i pustiti sve tragove kemijskog pilinga da napuste vaše tijelo prije nego što pokušate drugi. Kada tražite potpuno uklanjanje tetovaže, sjetite se da ćete možda gledati nekoliko sesija prije nego što dobijete rezultat koji tražite. Otkrićete i da će tamnije boje trajati duže nego što bljedilo budu svjetlije.

Kada gledate na rizike koji nastaju uz ovaj tretman, imajte na umu da svi različito reagiraju na stvari. Na primjer, ako imate vrlo osjetljivu kožu, morat ćete se posavjetovati s dermatologom prije nego što isprobate ovaj postupak, a možda ćete otkriti da želite profesionalca koji će vam pomoći u brizi. S druge strane, možete otkriti da ako radite s 20% -tnim rješenjem i ne postižete željene rezultate, trebali biste pronaći drugu formulu koja će vam dati dramatičniji rezultat.

Ako se nalazite na mjestu gdje želite skinuti tetovažu ili trajnu šminku, shvatit ćete da je shvatiti što TCA piling može učiniti za vas vrlo važno. Odvojite malo vremena i pobrinite se da razmišljate o rezultatima koje tražite, a ako imate bilo kakvih nedoumica, odvojite vrijeme da ih pokaže dermatolog. Kad želite čistu škriljevcu na više načina, odvojite malo vremena i shvatite što ovaj tretman može učiniti za vas!

Još jedna iznimno važna stavka koju morate zapamtiti jest da "nisu svi TCA-i stvoreni jednaki!". To znači da mnogi prodavači TCA-e nisu ugledni. Neki čak prodaju razrijeđene otopine po pretjeranim cijenama.

Neki će vam zapravo prodati TCA bez ikakvih stvarnih uputa o tome kako je sigurno primijeniti i koristiti. OVO MOŽE BITI VELIKO OPASNO!

Uvijek je najbolje pronaći TCA proizvođača / dobavljača / prodavatelja koji imaju provjerenu evidenciju rezultata rezultata klijenata i stvarnih fotografija.

Kad pronađete pravi komplet za uklanjanje tetovaža TCA, to ćete "znati"! Otkrićete da postoje setovi koji se profesionalno proizvode i proizvode. Imat će izvanredne cijene, nisku dostavu u svijetu i dolaze s potpuno cjelovitim uputama kako ga koristiti i primijeniti. NE MOŽETE POMOĆI, ALI VIDITE TOTALNI PROFESIONALIZAM. Vidljivi rezultati i sigurnost su najvažniji!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta